Kolaborativní robot GoFa CBR 15000

GoFa CBR 15000

Kolaborativní robot GoFa je vybaven řadou funkcí, které zaručují jeho bezpečné ovládání, provoz a úzkou spolupráci s člověkem bez nutnosti použití fyzických bariér nebo oplocení.

Umožnit obsluze nepřetržitě sdílet pracovní prostor s robotem a spolupracovat při vykonávání stejných úkolů bez narušení bezpečnosti nebo snížení rychlosti zajišťuje maximální flexibilitu a efektivitu.

Silný a bezpečný

Kolaborativní robot GoFa s nosností do 5 kg je vybaven inteligentními senzory krouticího momentu na každé ze šesti os. Tato pokročilá technologie nabízí možnost kontroly, omezení výkonu a sil.

Systémy OS eliminují riziko zranění pracovníků, a to tak, že zaznamenají jakýkoli neočekávaný kontakt mezi ramenem robotu a člověkem. Pokud ke kolizi dojde, rameno robotu se okamžitě zastaví.

Vlastnosti

Snadné nastavení i konfigurace díky intuitivním grafickým aplikacím přímo na ovládací jednotce FlexPendant. Robotem lze pohybovat velmi rychle a jednoduše pomocí ručního navádění.

GoFa nabízí maximální rychlost TCP (středový bod nástroje) do 2,2 m/s, a je tedy schopen provést víc operací v daném časovém úseku, než je běžné u kolaborativních robotů této kategorie.

Výhody

  • Pokročilá interakce s rozhraním Arm Side Interface
  • Programování ručním naváděním uchopením kterékoli části robotu
  • Wizard Easy Programming
  • SafeMove Configurator App na ovládací jednotce FlexPendant
  • Bezpečný zaoblený design eliminující možnost poranění zachycením nebo sevřením
  • Díky rychlosti TCP do 2,2 m/s* je GoFa rychlejší, než je běžné u kolaborativních robotů této kategorie
  • Dosah 950 mm: o 12 procent delší, než je běžné u kolaborativních robotů s nosností do 5 kg

Staňte se také našimi klienty.

Sjednejte si s námi schůzku nebo zašlete nezávaznou poptávku.